Intro
CV   CV-Metal
Som IT-mand
Som Leder
Som Biavler
Som Pelsdyravler
Som Handyman
Forening / Sport
Interesser

Master-Startside

Kontakt
 

 

Jan Hjarsaas

 

Vær mod andre, som...

Hvor svært kan det være ?

 

Interesser

 
 
EDB    

Det har den virkning på mig, at jeg kan ganske enkelt ikke rejse mig fra det. Det er blevet så slemt, at jeg i en alder af 45 år, måtte tage en uddannelse til IT-Supporter, for at få styret mine interesser.

Udlandsrejser    

Jeg har besøgt Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Mallorca, Tjekkiet, Italien, San Marino, Østrig, Frankrig, og Syd Afrika.

Hjemmeværnet    

Min interesse for signaltrafik kan blive honoreret her, 10-års tegn modtaget nov. 2001, jeg er dog kun aktiv i forbindelse med signal-øvelser.

Ny viden    

Når jeg støder på noget nyt, skal jeg helt automatisk bare vide mere om det. Naturoplevelser og naturfænomener, de clairvoyante ting kan man dog selv fantasere sig lidt til:   sandt / falsk

Musik    
  • Musik var noget jeg fik en mening om, da jeg fik råd til at købe mine egne Vinyl-plader.
  • De genrer jeg holder mest af, er: Rockabilly, Rock/Dance, Unplugget hits, CCR, Sweet, Shu-Bi-Dua.
  • Skulle jeg sætte et par idoler op på væggen, vilde det nok blive Shania Twain og Anastacia. sild med seje stemmer. For dem begge gælder at de synger sk... godt, jeg synes bare at de producere for lidt, i forhold til de store stemmer de har.
  • Når jeg høre musik som kan danses til, gerne med lidt fart på, opstår der gerne lyst til at skal danse.
  • Musik på computeren er jo bare nødvendigt, og for at se hvordan det kan gøres kommer der en side med det.
Film    

Jeg kan godt lide at se film, som f.eks. Indiana Jones, James Bond, Eddie Murphy, Triniti, Lystige danske film, Rambo, Allistar McLain, og så film hvor de slår hinanden hurtigt og sjovt, og skærmen må gerne være rigelig stor. Vi kan kun se 5-6 kanaler, men vi har nok ikke tid til at se flere.

Slægtsforskning
  • Jeg fik begyndt at interessere mig for slægtsforskning, og det er svært ikke at blive bidt af.Jeg har både et slægtstræ, som går ud til siderne, dvs. med søskende og svigerfamilier. Men også et træ med direkte      aner.
Biavl           Jeg har haft biavl i større stil, men nu er det mest på hobbyniveau.
Joke's    

Det er muligt at jeg ser lidt tør ud ind imellem, men jeg kan godt lide god humor, og også gode joke's, jeg sætter af og til nogle nye ind på en side, når jeg synes at de kan tåle det.

Frimærker    

Som jeg dog ikke gør det store i mere.

 

 
   

Sidst opdateret den  1. Februar 2019