Protea
Varme Genbrug

Seriøs klima

 

Genbrug din varme

Vær miljøbevidst

Høst den økonomiske fordel

Http://www.hjarsaas.dk

    

 Kontakt   

Velkommen ! !

Forsiden

Virkemåden

Miljøgevinst

Miljøpolitik

Økonomi

Hvad du opnår

Specifikationer

Dokumentation

Galleri

Hurtig og problemfri installation

En varmegenvinder fra PROTEA er hurtig at installere da den kun består af en enkelt del, som oftest monteres med en skrue i begge ender, hvorefter man tilslutter stikket i en stikkontakt. Der vil ikke være behov for ekstra el-installationer, da forbruget kun er på 9-12 Watt pr. time. Der medfølger naturligvis en monteringsvejledning, og de nødvendige pluks og skruer.
 

Spar penge med en billig løsning

En varmegenvinder fra PROTEA vil typisk have en slutpris hos forbrugeren på ca. DK Kr.1250. D.V.S. i et prisleje hvor vi alle sammen har økonomisk mulighed og rækkevidde. For de fleste vil dette give en tilbagebetalingstid på under 1 fyringssæson. Der er store økonomiske fordele. Den er meget billig i drift.
 

Hvem kan så have glæde af en varmegenvinder

Private:        Villaer, Lejligheder, Stuehuse, Sommerhuse, etc. etc. etc.
Erhvervsliv:        Kontorer, Domiciler, Butikker, Lagerlokaler, Radiohuse, Bladhuse, etc. etc. etc.
Offentlige bygninger:        Skoler, Plejehjem, Institutioner, Kaserner, Kontorer ved stat, regioner og kommuner, etc. etc.

Bedre miljø og komfort

En varmegenvinder fra PROTEA er godt for indeklimaet, da man konstant får ventilation og luftcirkulation, (men uden træk). Hjælper også mod fodkolde rum.
En varmegenvinder fra PROTEA belaster naturens miljø væsentlig mindre, da man nedsætter forbruget af brændsel/brændstof til opvarmning, og dermed mindre co2-udslip til naturen.
 

Lang holdbarhed

Efter en længere varende udvælgelses proces, er valget faldet på en støjsvag ventilator fra en af verdens førende producenter, med levetid på 15 til 20 år.
 

Virker ved alle opvarmningsformer

Gulvvarme, Jordvarme, Fjernvarme, Solvarme, om det stammer fra olie, el, gas eller fastbrændsel, uanset varmekilde,
det er varmen der genvindes, og radiator-termostaten der skruer ned.