Protea
Varme Genbrug

Seriøs klima

 

Genbrug din varme

Vær miljøbevidst

Høst den økonomiske fordel

Http://www.hjarsaas.dk

 

 Kontakt 

 

Virkemåden     Re - cirkulation

Forsiden

Virkemåden

Miljøgevinst

Miljøpolitik

Økonomi

Hvad du opnår

Specifikationer

Dokumentation

Galleri

 

At varmen stiger til vejrs, har været et kendt fænomen siden skorstenen blev opfundet, og vi ved også at der er en hel masse "spildvarme" der samler sig oppe under loftet.

I mange rum, kan der også være ubehageligt koldt ved gulvet, selv om der er rimelig varmt i ca. 1 meters højde.

Med en varmegenvinder fra PROTEA, genbruges den varme ved at suge den luft som befinder sig oppe under loftet, ned gennem røret og kaste den ud i en jævn strøm forneden. Bemærk at på 1 meters afstand, føles overhovedet intet træk.

På den måde vil der i løbet af kort tid være næsten samme temperatur forneden som foroven. Nu vil din radiatorthermostat stille og roligt skrue ned for varmetilførslen, da varmegenvinderens cirkulation hjælper med til at opnå den ønskede varmekomfort.

D.V.S. du kan beholde den samme varmekomfort, (endda bedre helt nede ved fødderne), og spare det som radiatorthermostaten vælger fra..........SAMTIDIG

Indeklima >>>>> Her er tale om varmegenbrug, som ikke trækker en masse fugtig luft, pollen og smog, ind i huset. D.V.S. den skaber ikke dårligere indeklima end der er i forvejen. Derimod giver den, ved sin cirkulation af luften en meget bedre komfort.

Varmegenvinderen består af en luftkanal i et enkelt og pænt design. Varmegenvinderen fås i hvid med en pæn plastoverflade, som f.eks. kendes fra EDB-kabelbakker. Kanalen er udstyret med en lille ventilator, der suger den varme luft ned og blæser den ud i bunden af rummet.